De voordelen van onze schoonmaaksters

Garantie voor een goede schoonmaakster Snel een schoonmaakster die bij u past Voor maar slecht €12,50 per uur Schakel een schoonmaakster in

Schoonmaakster gezocht in Kollumerland en Nieuwkruisland?

Schoonmaakster Kollumerlân gezocht?

Schoonmaakster voor slechts €12,50 per uur!

Ook in de gemeente Kollumerlân kunnen wij u voorzien van een schoonmaakster die bij u aan de slag wil gaan voor een all-in vergoeding van € 12,50 en daarnaast afkomstig is uit uw gemeente. Of u nu in Kollum, Kollumerzwaag, Oudwoude of in een van de andere dorpen woont; wij zijn u graag van dienst.

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2023 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Schoonmaakster

Wanneer u zich bij ons inschrijft kunt u uw voorkeuren en eisen opgeven. Wij gaan dan met deze eisen op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan het door u gewenste profiel. U ontvangt vervolgens de gegevens van de schoonmaakster, zodat u een kennismakingsgesprek kunt plannen met de schoonmaakster. Hebt u na dit gesprek geen klik met de schoonmaakster? Dan gaan wij gewoon voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat. De vergoeding van € 12,50 per uur kunt u zelf aan de schoonmaakster uitbetalen.

Schoonmaakster aanvragen


Garantie

U ontvangt van ons een jaar lang garantie. Dit houdt in dat wanneer u binnen het jaar ontevreden raakt over de schoonmaakster, wij voor u op zoek gaan naar een tweede kandidaat.

Bemiddeling
Voor de bemiddeling vragen wij een eenmalig bedrag. Hiermee wordt het voor ons mogelijk voor u op zoek te gaan naar een schoonmaakster.


Beschikbare schoonmakers:


 
Language English