Schoonmaakster gevraagd?Ervaringen Waardering: 8,0

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2837 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

U vraagt en zoekt een schoonmaker? Wij beantwoorden uw vraag en nemen al uw werk uit handen. Als u bij ons een aanvraag indient voor een schoonmaakster gaan wij direct voor u op zoek naar een schoonmaakster. U weet vooraf precies waar u aan toe bent want de vergoeding voor onze schoonmaaksters is slechts € 13,50 per uur (all-in).

De voordelen van Ik zoek een schoonmaakster

Een schoonmaakster zoeken via ikzoekeenschoonmaakster.nl heeft vele voordelen:

Garantie: Bij ons profiteert u altijd van een jaar lang garantie.
Grootste aanbod van Nederland: Onze database bevat ruim 88.000 hulpen, zo hebben we altijd wel een hulp die aan uw wensen voldoet en bij u uit de buurt komt.
Geen gedoe: Wij nemen u al het werk uit handen. U ervaart het gemak, wij doen de rest!

Hoe werkt Ik zoek een schoonmaakster?

Schoonmaker gevraagd? Het aanvragen van een schoonmaakster is heel makkelijk. U doorloopt de volgende stappen en wij gaan voor u op zoek:

  1. Vul ons inschrijfformulier in en geef aan welke wensen u hebt met betrekking tot uw schoonmaakster.
  2. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen gaan wij direct voor u op zoek. Dit doen wij aan de hand van uw wensen. Vaak hebben wij binnen 1 of 2 dagen al een schoonmaakster voor u gevonden.
  3. Als wij een schoonmaakster hebben gevonden ontvangt u de contactgegevens van deze schoonmaakster, u kunt dan een afspraak maken en kijken of er een klik is. Is er een klik? Dan kan de schoonmaakster bij u aan de slag. Is de klik er niet? Dan zoeken wij kosteloos naar een schoonmaakster die beter bij u past.


Schoonmaakster gevraagd? Zo snel mogelijk een schoonmaakster in huis en direct profiteren van onze voordelen! Schrijf u nu in, dien een aanvraag in en wij gaan voor u op zoek!

Schrijf u hier in voor een schoonmaakster