Schoonmaakster Den Haag

Ervaringen Waardering: 8,0

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2723 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

DS0zv1VMm2U watch_video

Den Haag; de stad van Vrede en Recht, de stad van politiek Nederland en de stad die populair is om zijn geliefde badplaats Scheveningen. Woont u in deze prachtige stad en komt u door gebrek aan tijd of door lichamelijke beperkingen niet goed toe aan schoonmaken? Wij gaan graag voor u op zoek naar een degelijke, geschikte schoonmaakster die tevens woont in Den Haag.

Een schoonmaakster in [PLAATS] voor € 13,50

De vergoeding voor een schoonmaakster uit [PLAATS] bestaat uit een bemiddelingsbedrag en het uurloon. Het bemiddelingsbedrag betaalt u eenmalig, hier zit een jaar garantie bij inbegrepen. Als u niet tevreden bent, gaan wij op zoek naar een nieuwe kandidaat. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 13,50. Dit all-in bedrag maakt u rechtstreeks over aan de schoonmaakster.

Schoonmaakster in [PLAATS] gezocht

Via ons een schoonmaakster in [PLAATS] aanvragen is heel eenvoudig. U schrijft zich in via het inschrijfformulier op onze website. Vervolgens geeft u uw wensen en eisen door en rondt u de aanvraag af. Daarna gaan wij op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan uw voorwaarden. Zodra wij een schoonmaakster hebben gevonden voor u, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als er een klik is, kan de schoonmaakster uit [PLAATS] direct bij u aan de slag. Is er geen klik, dan zoeken wij kosteloos een andere schoonmaakster voor u.

Schoonmaakster Den Haag aanvragenBeschikbare schoonmaaksters in Den Haag: