Zoektocht

3 tips bij de zoektocht naar jouw ideale hulp

Wanneer je het druk hebt met een fulltime baan en wat kinderen in huis, kun je wel wat hulp gebruiken. Ook wanneer je door lichamelijk ongemak de klusjes niet langer zelf kan doen, is een schoonmaakhulp meer dan welkom. Maar hoe vind je nou de perfecte schoonmaker voor bij jou in huis? Vandaag geef ik je een drietal tips die je kunt gebruiken in jouw zoektocht.

Waar moet jouw hulp aan voldoen?

Wat vind jij belangrijk aan jouw schoonmaakhulp? Sommige mensen vinden het prettig om een ouder iemand in te schakelen als schoonmaker, maar anderen kiezen juist weer voor een jongere hulp of student. Heb jij een leeftijd in gedachten voor jouw hulp of maakt het jou niet uit?
Hoe vaak wil je dat jouw hulp langskomt? Soms is een keer per twee weken al voldoende. Maar het kan ook zijn dat je toch liever twee keer per week een schoonmaakhulp wilt.
Het kan zijn dat je een voorkeur hebt voor een mannelijke schoonmaker of een vrouwelijke schoonmaakster.
Het is belangrijk om al deze punten voor jezelf helder hebt, zodat je gericht op zoek kunt naar jouw ideale schoonmaakhulp.

Wit of zwart?

Maar liefst twee derde van alle huishoudelijke hulpen werkt zwart. Maar dit heeft juist heel veel nadelen. Veel mensen denken dat een witte werkster duurder is, omdat je lasten aan de overheid moet betalen. Dit is echter onjuist. Wanneer de hulp maximaal drie dagen bij een particulier werkt, hoeft de hulp ook geen extra lasten te betalen.
Daarnaast is een wit werkende hulp goed verzekerd bij ongevallen of ziektes.
Lees meer over wit vs. zwart werken in dit artikel.

Bemiddelingsbureau inschakelen

Wanneer je zelf weinig tijd hebt om op zoek te gaan naar een hulp, of wil je de zoektocht graag uit handen geven, kun je ervoor kiezen om een bemiddelingsbureau in te schakelen. Ikzoekeenschoonmaakster.nl gaat voor jou op zoek naar een hulp die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Daarnaast krijg je er ook een jaar garantie! Wanneer de hulp niet bevalt, wordt er dus gewoon gezocht naar een hulp die wel bij je past.

Ook interessant