Tips voor een dagje strand

Op een warme dag in de zomer is er niets fijner dan lekker een dagje op het strand vertoeven. Typisch voor zo’n stranddag is het zand. Je ontkomt er niet aan dat het zand aan je huid blijft plakken. Het beste is natuurlijk om direct een douche te nemen, maar als dit even niet mogelijk is, hebben wij een handige tip voor je!

 

Namelijk, als je met wat babypoeder over je huid wrijft, is het zand zo weg! Zo kun je heerlijk van het strand genieten en ben je ook in een handomdraai weer van het zand af.

Verder heb ik nog wat tips voor je opgezocht om een dagje strand tot een succes te maken:

  • Als je op een warme dag met de auto naar het strand gaat, beland je haast gegarandeerd in de file. Neem daarom genoeg drinken mee in de auto en zorg ook dat je vooraf veel (water) drinkt. Draag loszittende, niet-knellende kleding, voor het geval je lang in de auto moet zitten.
  • Het strand kan nog wel eens heel vol worden op een mooie dag. Ook als je er vroeg bent en een mooie plek hebt, wordt het later op de dag wel drukker. Ga dus niet direct aan het begin van het strand zitten, maar loop eerst een eindje. Zo vermijd je de ergste drukte.
  • Drinken dat je meeneemt warmt snel op. Neem daarom een koeltas mee. Geen zin in dit gesjouw? Je kunt blikjes of flesjes drinken ook in het zand begraven (in een plastic zak). Vergeet dan niet de plek te markeren, want anders vind je het niet meer terug 😉
  • En dan natuurlijk niet te vergeten – je hoort het vast al vaak genoeg, maar het is echt van belang – smeer je in!

Mocht je binnenkort naar het strand gaan: geniet ervan! Heb jij nog meer tips?

Ook interessant