NLdoet

Schoonmaken bij NLdoet

Aankomend weekend is het tijd voor NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door Het Oranje Fonds. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart stimuleert NLdoet iedereen om een dag(deel) zijn of haar handen uit de mouwen te steken.

2016

NLdoet wordt al meerdere jaren georganiseerd. Deze vrijwilligersactie krijgt steeds meer landelijke bekendheid en steeds meer bekende Nederlanders doen er aan mee. 2016 was dan ook een fantastisch jaar voor NLdoet. Met 350.000 vrijwilligers die actief waren bij meer dan 9.200 klussen, was 2016 een recordjaar.
En het is niet alleen in Nederland, dat vrijwilligers aan de slag gaan. Ook in onze deelstaten als Aruba, Bonaire en Curaçao helpen mensen een ander.
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Schoonmaken

Door heel Nederland worden er diverse klussen aangeboden. De klussen variëren van thee drinken met ouderen tot het opknappen van een heel sportcomplex. Ook worden er veel schoonmaakklussen aangeboden. Zo zijn er veel verzorgingstehuizen, maar ook scholen, die op zoek zijn naar schoonmaakvrijwilligers. Dus mocht je vrijdag of zaterdag nog geen plannen hebben gemaakt en heb je wel zin om jouw handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Meedoen aan NLdoet?

Heb je vrijdag of zaterdag nog een gaatje in jouw agenda en wil je graag helpen? Ga dan naar de website van NLdoet en ga op zoek naar een klus die bij jou past! Je aanmelden is erg eenvoudig.
Vul allereerst jouw woonplaats in en ga vervolgens op zoek in het aanbod. Wanneer je een klus hebt gevonden, hoef je enkel nog jouw gegevens achter te laten. Je krijgt nog een bevestiging en dan ben je er helemaal klaar voor. Alvast veel succes komend weekend!

Doe jij al vaker wat voor een ander? Dan weet je hoe blij iemand ermee kan zijn. Deel jouw verhalen met ons!

Ook interessant