schoonmaakster in huis

Blij met schoonmaakster in huis

Meer dan een miljoen huishoudens in Nederland maakt gebruik van een schoonmaakster in huis. En toch rust er een soort van taboe op het hebben van een schoonmaakster. Waarom vinden we het zo erg om te vertellen dat we een schoonmaakster hebben? Komt het door het gevoel dat we alles zelf moeten kunnen? Roept het een decadent gevoel op? Een schoonmaakster is niets om je voor te schamen!

Hulp in huis

Er is gebleken dat vrouwen steeds meer uren gaan werken. Logischerwijs blijft er daardoor minder tijd over om met familie en vrienden door te brengen. Helemaal wanneer je het huis ook nog moet schoonmaken. Een hulp in huis is daarom helemaal geen overbodige luxe. We moeten misschien wennen aan het feit dat we niet alles kunnen. Geëmancipeerd zijn, betekent ook niet dat je én (bijna) fulltime moet werken én je sociale leven op peil moet blijven houden én ook je huishouden nog eens moet runnen. Dit slaat namelijk een beetje door en daarom is het tijd om met deze denkfout te stoppen. Het is beter om je te realiseren wat je allemaal doet en dat je dit vol kunt houden door jezelf wat vrije tijd te gunnen. Een schoonmaakster in huis kan daarom een prima oplossing zijn. Het schone huis wordt voor je geregeld, zodat jij jezelf kunt opladen door leuke dingen te doen.

Blij met een schoonmaakster in huis

Dat vele huishoudens blij zijn met hun schoonmaakster in huis, blijkt wel uit de reacties op onze actie “Hulp in het zonnetje”. Er werd massaal gereageerd! Heel erg fijn en vooral ook leuk om te horen hoe enthousiast ze zijn over hun hulp in huis. Omdat we overladen werden met prachtige reacties, hebben we een top tien samengesteld. De winnende hulp is Aimee en haar werkgever zei het volgende over haar:

“ We willen Aimee in het zonnetjes zetten omdat ze fluitend ons huis schoonmaakt en oog heeft voor wat nodig is. Eigenlijk is ze meer dan een werkster. Ze geeft op een prettige manier suggesties en heeft het hart op de juiste plek. We gunnen het haar om in het zonnetje gezet te worden dat verdient ze!”

Nadat we deze reactie over Aimee hadden ontvangen, werden we ook nog gebeld en vertelde ze dat Aimee het leven heeft gered van een van haar werkgevers. Heel bijzonder toch?!

Je kunt de reacties over onze top 10 hulpen in het zonnetje rustig nalezen, we hebben namelijk een speciale pagina voor ze ingericht. Hier lees je ook de reactie van Aimee en vertelt ze waarom ze haar werk als schoonmaakster zo leuk vindt. We willen onze overige 208.773 schoonmaaksters ook bedanken voor hun inzet… Hulde!

Ook een schoonmaakster voor jou?

Hou je van een schoon en opgeruimd huis? Wil je ook graag wat extra tijd voor jezelf? Dan is een schoonmaakster in huis ook iets voor jou! Jij hebt maar 24 uur in een dag en die zijn niet alleen bedoeld om te werken en te poetsen. Wij helpen jou graag bij het vinden van een betrouwbare schoonmaakster bij jou in de buurt. Je ontvangt bovendien ook nog eens een jaar lang garantie, zodat je niet opeens zonder hulp zit als de schoonmaakster ermee stopt.

Regel je schoonmaakster en krijg meer vrije tijd!
Vraag vandaag nog een schoonmaakster aan en houd tijd over voor dingen die je echt belangrijk vindt!

Ook interessant