schoonmaakster aan huis

Een schoonmaakster aan huis, niets om je voor te schamen!

Herken je dit; je komt uit je werk en de eerste klus die op je wacht is koken. De rest van de avond ben je aan het schoonmaken in huis. Diep van binnen zou je heel graag wat extra rust willen, gewoon eens op de bank ploffen na het eten. Dit ligt binnen handbereik door een schoonmaakster aan huis te regelen.

Is een schoonmaakster aan huis decadent of niet?

Een schoonmaakster in huis wordt door het gros van de mensen nog steeds beschouwd als decadent.
Is dit wel zo? Er is een onderzoek gedaan waarbij 6000 personen (uit Canada, V.S., Nederland en Denemarken) vragen hebben beantwoord ten aanzien van hun uitgavenpatroon en hun gemoedstoestand. Uit dit onderzoek bleek dat mensen, die geld uit gaven aan een schoonmaakster in huis, een tuinman en andere tijdbesparende diensten gelukkiger waren. Dit gold voor zowel mensen met een ruime als krappe bestedingsruimte. Conclusie; een schoonmaakster aan huis, maakt gelukkig! Daar is dus niets decadents aan!

Waarom kiezen we dan niet massaal voor een schoonmaakster in huis?

De Nederlandse vrouwen van vandaag de dag, zijn geëmancipeerde vrouwen. Ze gaan naar school, hebben een betaalde baan, maar zijn niet gelukkiger. Dit komt voor een heel groot deel, doordat zij naast de dagelijkse bezigheden, zoals werk, bij thuiskomst ‘moeten ‘schoonmaken in huis. Dit zorgt voor extra stress. Een schoonmaakster in huis wordt vaak gezien als een overbodige luxe. Maar kunnen we dat nog wel stellen, nu ook de vrouw een baan buitenshuis heeft? Deze gedachte is verre van geëmancipeerd en nodig aan vervanging toe!

Ervaar het geluk van een schoonmaakster in huis!

We leven dus anno 2017 en onderzoek heeft uitgewezen dat we gelukkiger worden van een schoonmaakster die komt schoonmaken in huis! Bij ikzoekeenschoonmaakster.nl hebben wij het grootste aanbod aan schoonmakers en schoonmaaksters aan huis. We regelen, na inschrijving, een match binnen 3 dagen. Heerlijk toch als je na een lange werkdag niet ook nog eens het sanitair hoeft te poetsen, maar even lekker met de kinderen kunt ravotten of languit op de bank een goede film kunt kijken! Zeg extra stress vaarwel met een schoonmaakster in huis van ikzoekeenschoonmaakster.nl

Ook interessant