schoonmaakmiddelen

Nog één keer zelf schoonmaken

Ja! Het is gelukt!

Afgelopen maandag kregen we een mail van Ikzoekeenschoonmaakster.nl dat ze een geschikte kandidaat hadden gevonden. In deze mail stonden ook de contactgegevens van het meisje dat geschikt zou zijn om bij ons te komen werken.

Samen met vriendlief heb ik besloten haar vandaag langs te laten komen, en ze is net weg. Wat een leuk en spontaan meisje! Wellicht wat onervaren maar ze wil erg graag leren. Daarnaast ziet ze er netjes en verzorgd uit, dus ik heb er het volste vertrouwen in.

We hebben dan ook direct afspraken gemaakt over haar eerste werkdag. De eerste paar keren komt ze op zaterdag, dan kunnen we nog een oogje in het zeil houden en haar vragen beantwoorden. Als het dan goed voelt kunnen we haar meer vrijheid en wellicht de sleutel van ons huis geven.

Ik ben zo blij dat we eindelijk iemand gevonden hebben. Nog één keer zelf schoonmaken en dan hebben we iemand die onze handen weer een beetje vrij maakt én ons huis schoon. Als het weer dan ook nog een beetje beter wordt… dan krijgen we weer echt zin in de zomer!

Ooh-ja, hoe doen jullie dat met pauzes? Ga je gezellig een kopje koffie/thee met je schoonmaakster drinken? Wordt dat van je verwacht? En geef je een lijstje met werkzaamheden als ze komt? Ik zal er in ieder geval voor zorgen dat er genoeg schoonmaakmiddelen en spullen zijn, zodat ze daar haar gang mee kan gaan.

Ben erg benieuwd naar volgende week!

Ook interessant