Laat je stofzuiger weer fris ruiken

Social Media

Wanneer je je huis gaat stofzuigen, brengt dit vaak een vervelende geur met zich mee. Van die muffe geur uit de stofzuiger wordt niemand vrolijk, maar je komt er helaas niet onderuit om het huis op z’n tijd een goede stofzuigbeurt te geven. Hoe gaat deze weer fris ruiken?

De stofzuiger gaat dankzij waspoeder weer lekker ruiken

De muffe geur komt doordat het vuil bij normaal gebruik van de stofzuiger lang in de stofzuiger blijft zitten. De luchtstroom gaat tijdens het stofzuigen steeds langs het vuil, en daardoor ruik je de vieze lucht. Als je stofzuiger muf ruikt, is daar gelukkig wel wat aan te doen. Namelijk heel simpel: laat de stofzuiger een beetje waspoeder opzuigen, en hij zal weer fris en fruitig gaan ruiken!

 

Naast waspoeder kun je ook andere dingen gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld ook soda, lavendelbloemetjes of vanillestokjes opzuigen, of parfum spuiten op de stofzuigerzak. Verder kun je luchtverfrisser (bijvoorbeeld zo’n dingetje dat je in het stopcontact kan stoppen en dan een lekkere geur verspreidt) op een keukenpapiertje druppelen en dit in de stofzuigerzak stoppen. De stofzuiger verspreidt dan vanwege de warme lucht een lekkere geur door je huis als je stofzuigt! In de winkel worden ook speciale stokjes met geuren verkocht die je kunt opzuigen voor een frisse lucht, maar zoals je leest kun je dit ook gemakkelijk zelf maken.

Gerelateerde Artikelen

Één gedachte over “Laat je stofzuiger weer fris ruiken

Geef een reactie

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code