schoon huis na de vakantie

Het heeft gewerkt…

Het heeft echt gewerkt! Waar ik 2 maanden geleden begon met het schrijven van een blog om het huishouden op orde te krijgen, woon ik nu in een schoon en opgeruimd huisje. Weliswaar met de hulp van een schoonmaakster, maar toch!

De afgelopen twee maanden stonden in het teken van mijn zoektocht naar een manier om het huishouden onder controle te krijgen. Een zoektocht naar de beste manier van schoonmaken, naar de beste manier om werk en huishouden te combineren en naar de beste manier om te genieten van een schoon en opgeruimd huisje. Menig familielid, vriendin en collega zal gek geworden zijn van mijn geklets over puur en alleen maar schoonmaken.

Maar die tijd is voorbij!

Volgende week krijgen we vakantie en met trots kan ik zeggen: we hebben het gered! Vóór de zomervakantie hebben we een leuke, spontane en hardwerkende hulp in huis en kunnen we genieten van onze vrije tijd in ons mooie huisje.

Zoals gezegd hierboven, volgende week gaan we op vakantie. Heerlijk genieten van de vrije tijd en rust op de camping. Zon, zee, strand, een beetje cultuur snuiven, een lekker drankje en onze zeer verdiende vrije tijd! Ik kijk er nu al naar uit!

Of ik daarna nog een blog zal schrijven is nog maar de vraag, mijn oorspronkelijke doel is bereikt en na de zomer begin ik met frisse moed weer met werken. Jullie horen vast nog wel weer een keer van me!

Gaan jullie nog op vakantie? En wat is je ultieme vakantie? Ik ben heel benieuwd!

Ook interessant