De zoektocht gaat verder

Op het briefje in de Supermarkt hebben we helaas geen reactie gehad. Ik twijfel er ook over of dat wel een goede manier is om iemand te vinden, we leven immers in een samenleving waarin internet en sociale media steeds belangrijker worden.

Ik heb mijn zoektocht dus voortgezet op internet en tot mijn grote geluk besefte ik dat de examens net zijn afgelopen en er natuurlijk veel jongeren op zoek zijn naar een vakantiebaantje. Omdat we toch wel willen dat alles goed geregeld wordt hebben we besloten niet zelf te zoeken op internet, maar om een bemiddelingsbureau in te schakelen.
Ik heb verschillende websites gevonden, zoals:

  • Werkhuisjes (maar geen schoonmaakster aangeboden in Overijssel)
  • Ik zoek een schoonmaakster (€12,50 per uur + bemiddelingskosten, wel het grootste aanbod van Nederland)
  • Handige mensen (niemand in mijn woonplaats)

Aangezien ‘Werkhuisjes’ en ‘Handige mensen’ geen mensen aanbieden bij ons in de buurt hebben we besloten om ons in te schrijven bij Ikzoekeenschoonmaakster. We betalen daar wel bemiddelingskosten maar dan krijgen we zoals ze op de website beweren, wel een jaar lang garantie op de schoonmaakster en nemen zij al het werk uit handen.

De inschrijving is in ieder geval gedaan, onze wensen hebben we doorgegeven en nu maar wachten op een hulp. We zijn benieuwd!

Hebben jullie ervaring met Ikzoekeenschoonmaakster.nl? Ik hoor het graag!

Ook interessant