Blogs over huishouden

Op internet zijn talloze blogs te vinden over het huishouden. Vandaag stuitte ik op blogs over huishouden van de Libelle. Zij gaven 5 handige en slimme keukentips. Tips om kokend water niet over te laten lopen, om ijs schepklaar te maken en de houdbaarheid van eieren te controleren. Wil jij weten wat de tips zijn? Lees dan de blog ‘Vijf handige keukentips!’ van Libelle.

Een andere zeer interessante blog over het huishouden is de blog van Diet Groothuis. Zij schrijft een tweewekeleijkse column over het poetsen met een knipoog voor de Trouw. Erg leuk, herkenbaar en boordevol handige tips. Een blog die je aan het denken zet over je eigen huishouden. Waarom doe jij dingen zoals je die doet?

Nóg eentje dan? Zamarra Kok! Niet alleen om te lezen, maar ook om te kijken! Leuke filmpjes waarin ze de beste huishoudworkouts uitlegt. Zo kun je zelf ook snel aan de slag én genieten van een prachtig lichaam. Je doet immers je huishouden én een workout!

Ik heb alvast een filmpje van Zamarra toegevoegd, dan kun je inspiratie opdoen. Voor de rest moet je zeker even kijken op de website van Zamarra! Wedden dat je geen genoeg krijgt van de filmpjes?

Zamarra Kok – Shiny Shoulds & Chest toner

Ook interessant

6 gedachtes over “Blogs over huishouden

Comments are closed.