Nooit meer je afstandsbediening kwijt

Ben jij ook altijd alles kwijt?

Slingeren jouw telefoon, sleutels en handtas ook altijd overal rond? Moet jij ook vaak eerst goed zoeken voordat je jouw schoenen hebt gevonden en is het vinden van de afstandsbediening altijd een drama?

Dan wil ik je bij deze alvast deels geruststellen. Iédereen is wel eens wat kwijt. De een wat vaker dan de ander, maar in elk huishouden wordt wel eens gevloekt omdat er weer eens wat zoek is.

Inmiddels zijn er speciale stickers op de markt die je aan voorwerpen vast kunt maken. Door de stickers te connecten met een smartphone via bluetooth kun je de voorwerpen heel makkelijk terug vinden. Dan moet je natuurlijk je telefoon niet kwijt zijn, want dan werkt deze handige oplossing niet meer.

Afstandsbediening opbergen met klittenband

Beter is het om voor al je spullen een vast opbergplaats te zoeken, de sleutels in het sleutelkastje, je mobiele telefoon op je nachtkastje, je schoenen in de lade en je handtas aan de kapstok. En de afstandsbediening voor je televisie? Die wil je natuurlijk altijd binnen handbereik hebben. Een stukje klittenband is dé oplossing.

Aan de achterkant van je afstandsbediening maak je deel 1 van het klittenband vast, het andere deel plak je vast aan de tafel. Na gebruik ‘plak’ je de afstandsbediening heel eenvoudig aan de tafel. Zo heb je nooit meer een rondslingerende afstandsbediening in huis. En als je jezelf aanwent dat je de afstandsbediening altijd op die plek terug plakt, ben je nooit meer je afstandsbediening kwijt!

 

Ook interessant