10 jaar Hulp-in-Huis

Hulp-in-huis bestaat 10 jaar en dat is reden voor een feestelijk blog! In tien jaar tijd hebben we veel leuke en bijzondere dingen meegemaakt die de moeite waard zijn om met jullie te delen. In dit blog vieren we dus eigenlijk met zijn allen een klein feestje. Vier het met ons mee en lees snel verder!

Hulp-in-huis groeit

In de tien jaar dat Hulp-in-huis in de running is, hebben we veel bereikt. Toen we net begonnen deden we de matches handmatig, door onze groei is dit niet meer te doen. Er staan inmiddels namelijk welgeteld 170.000 hulpen in onze database. Dat komt neer op één op de honderd Nederlanders! Wij zijn dan ook uitgegroeid tot marktleider in onze branche. Uiteraard zijn wij hier heel trots op.

Bijzondere hulpvragen

Het merendeel van de hulpvragen bestaat natuurlijk gewoon uit huishoudelijke taken. Er zijn echter in de tien jaar dat wij huishouden in de schoonmaakbranche ook veel bijzondere aanvragen binnen gekomen. Zo zijn er aanvragen binnen gekomen met wel heel specifieke eisen, maar wij zijn (helaas voor deze aanvragers) geen datingservice. Een andere aanvraag bestond uit het lezen van de krant. Ook al is dat geen huishoudelijke taak, voor de uitvoering kon deze aanvrager goed bij ons terecht. In onze blogs over de tien meest bijzondere huishoudelijke taken worden meer taken uitgelicht die ooit uitgevoerd zijn door huishoudelijke hulpen van Hulp-in-Huis.

Waardering van Hulp-in-Huis

Wij houden er van om mensen in het zonnetje te zetten. Zo hebben wij meerdere winnaars blij kunnen maken met een jaar lang huishoudelijke hulp. Ook zetten wij de huishoudelijke hulpen zelf graag in het zonnetje. Zij konden genomineerd worden door hun werkgever, deze actie is inmiddels gesloten. Wat hierbij ook absoluut het vermelden waard is, is dat de werknemers van onze organisatie meerdere huishoudelijke hulpen via Hulp-in-Huis hebben gehad. Dit wordt altijd als een prettige toevoeging op het gezinsleven en huishouden ervaren, dus onze huishoudelijke hulpen doen goed werk! Daarnaast zijn sommige werknemers van Hulp-in-Huis zelf hulp geweest. Zij hebben dit altijd als leuk en dankbaar werk ervaren, dus ook met de aanvragers zit het wel goed!

Denk jij na het lezen van al deze feestelijkheid nu ook: dat is iets voor mij? Wacht dan niet langer, schrijf je in en profiteer direct van de voordelen van een huishoudelijke hulp van Hulp-in-Huis!

Ook interessant